Webinar: 5G - Tehnologia ce va susține următoarea generație de aplicații

1 nov. 2021

Pe 10 noiembrie, de la ora 16:00 (ora României), în cadrul proiectului de cercetare 5GASP va avea loc cel de-al doilea webinar dedicat dezvoltatorilor de aplicații, studenților, cercetătorilor, precum și experților din domeniul tehnologic interesați de evoluția tehnologiei 5G.

Webinarul "5G - Support for Next Generation Applications" este o continuare a primului webinar educațional din cadrul proiectului, ce a acoperit conceptele de bază ale tehnologiei 5G și care poate fi urmărit integral pe canalul de YouTube 5GASP.

În cadrul acestui nou eveniment online va avea loc și dezbaterea The state of 5G, unde își vor prezenta punctul de vedere experți din cadrul 5G Infrastructure Association și reprezentanți ai industriei, printre care și Cristian Pațachia - Development & Innovation Manager la Orange România.

Înregistrează-te gratuit acum!


5GASP este un proiect de cercetare din cadrul Horizon 2020 ce își propune să scurteze procesul de la idee la piață prin crearea unui testbed complet automat și ce poate fi utilizat independent, dedicat companiilor mici și medii. Astfel, acesta va susține dezvoltarea și testarea rapidă a aplicațiilor inovatoare pe 5G, ce folosesc arhitectura bazată pe 5G NFV (Network Functions Virtualization).

Tag-uri

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.